Kort sommarlov

image

Jag har bara en veckas semester under sommarmånaderna i år, och det finns inget bättre ställe att tillbringa denna vecka än i älskade sommarstugan. Här har jag spenderat merparten av mina sommarlov som liten. För mig finns ingen bättre plats på jorden.

Klassisk frukostmacka à la skäret: bröd, kaviar, överbliven kokt färskpotatis, gräslök. Uppkom säkert via devisen “man tager vad man haver” en gång i tiden. Numera kokar vi alltid extra potatis så att alla kan få sig en potatismacka nästa dag.

Och i år har jag faktiskt förädlat receptet med Kalles randiga…

One Reply to “Kort sommarlov”

  1. Åhhhhhhhhhhhhh, minnen, minnen.
    Jag äter alltid potatismackor till frukost på sommaren, har gjort sen de där ljuvliga somrarna på skäret i tonåren… Fast jag har ingen kaviar på, tror inte vi hade det då.
    (Senast igår berättade jag om abborren under jollen och ålen för någon, av någon anledning.)

    Hälsa allt och alla från mig!

Comments are closed.