Rena karusellen

Det händer inte så mycket här just nu. Det beror på att jag håller på att fixa till min lägenhet. Tänkte få ordning på livet, universum och allting innan jag drar iväg på semester. Så jag målar, sorterar, kastar, flyttar runt saker. Det är rena karusellen, faktiskt, det finns miljoner saker jag vill få gjorda inom den närmsta veckan. Men det är lite som att dra av ett plåster; bättre att få allt gjort på en gång än att dra ut på det. Det är en rätt lusig känsla att kliva in i ett rum som varit chokladbrunt i fem år, och så är det plötsligt VITT. Rent, ljust, stort. Lättare att andas. Det blir nog bra det här. Till slut.

4 Replies to “Rena karusellen”

    1. @JohnL

      Det blev ganska dunderfint faktiskt, vill knappt flytta nu 🙂 Hoppas någon vill köpa den nu!

  1. Jag har dåligt samvete att jag inte hört av mig. Tur att du lyckats hitta vit färg ändå! Jag är säker på att det blir jättefint, och hoppas att få se det någon gång även fast jag misslyckats med att konsulta nyanser…

    Pussåkram!

Comments are closed.