Positive Negative: Finding an old trip

I continue with my Positive Negative project and have now gone through fourteen batches of old negatives, scanned some of the pictures and then tossed the negatives away. There have not been a lot of pictures even worth scanning, but I picked out some favourites from some occasions. It feels really good to get all this in order, there really is no point keeping boxes of old negatives. So far I haven’t found one photo I think I will actually ever want to print to paper copy ever again, so the scanned files will do.

I found these old pics from around 1997 when me and my friend Sara from upper secondary school rented some bicycles and biked around Gotland. I actually went camping voluntarily!  Bah, I look so young… We made it around the entire route we planned, no rain, not starving, no major injuries. I think it was my first vacation “on my own”, so to speak.

 


Flattr this

2 Replies to “Positive Negative: Finding an old trip”

  1. Åhhh, vad kul att se! Jag kommer ihåg den första och den tredje bilden extra bra. Jag var tvungen att ta ett nytt kort på “Frej” när jag var i Folhammar för några år sen, men det var inte samma sak när inte du satt där…

    Däremot hade vi faktiskt lite regn, när vi cyklade i bikini för att inte kläderna skulle bli blöta.

    Det var också mitt första möte med medeltidsveckan. Jag har inte varit på den sen dess, men ska i sommar.

    Minnen, minnen…

  2. @Sara: haha, just det ja, det var väl ganska smart av oss, det där med bikinin 😉 Vi är så praktiska!

    Gu så kul att ni ska på Medeltidsveckan! Många foton måste bloggas!

Comments are closed.