Konstnären från Kinna

Då och då ringer någon till min mobil från ett nummer jag inte känner igen. Eftersom jag i regel utgår från att alla jag vill ska ha mitt nummer finns inlagda i min telefonbok så brukar inte första instinkten vara att svara, speciellt om jag är på jobbet (där jag i regel ändå inte får ta privata samtal) eller är upptagen med något. När jag sen har tid kollar jag numret på en söksajt på nätet, är det någon jag känner. Och, eftersom alla jag känner faktiskt IFNNS i min telefonbok så är det oftast någon jag aldrig hört talas om, och då ringer jag ju knappast upp dem. Jag tänker att om det är viktigt och en totalt främmande människa vill få tag på mig, kan man ju ändå lämna ett meddelande eller skicka ett SMS.

Ungefär varannan månad sen ett år tillbaka har någon från Kinna försökt ringa mig. Han är gift och jobbar som konstnär. Jag skulle ju önska att en konstnär från Kinna hade anledning att ringa mig, vi kanske kanske kunde slå våra kloka yrkeshuvuden ihop och få konst och larmsäkerhet att sammanflätas till något vackert och organiskt, rentav skapa en amorf och mjuk larmpanel som folk aktiverar och avaktiverar med en kram eller vacker tanke.

Förlåt, Dag, att jag inte svarar. Du kan SMS:a eller maila mig! Vi kan uträtta storverk tillsammans!