Annars är man bara

Jag lovar att jag ska med mig min kamera någonstans minst en gång denna vecka.

Alltså, ta den med mig ut ur lägenheten och använda den någon annanstans än i mitt eget hem. Det är allt för lätt att lämna den hemma till vardags, men måste det alltid vara specifika tillfällen för att man ska komma ihåg att ta den med sig? Visst, skulle zombieinvasionen komma och man skulle behöva dokumentera detta för efterkommande generationer (om det blir några över) har man ju alltid sin smart phone…

Öva öva öva, det är ju det enda som hjälper. Öva och förskaffa sig en vana att öva och utöva. Man kan läsa sig massor av teori och läsa på nätet och låta sig inspireras, men själva utövandet då? Hur ska man annars veta att man blir bättre? KAN man veta att man blir bättre? Tänk om man inte blir bättre? Vem vet, om man inte får arslet ur vagnen.

Annars blir man ju en sån som läser på men aldrig gör’t. Annars är man bara en liten zombie.