Förändringar

Jag har tänkt byta domän på min blog hur länge som helst nu men aldrig kommit till skott. Det finns alltid ursäkter som har med ”tid” att göra, eller med ”rätt tillfälle”. Men nu är det gjort! Det nätalias jag dragits med de senaste åren har nu blivit mitt nya domännamn, och folk som känner mig in-game kanske kan hitta hit, vem vet. Jag skulle gärna skriva mer om mina äventyr i spelen jag spelar till exempel, så denna adress kändes mer lämplig.

Jag har funderat lite och kommit fram till att jag bytt blog relativt ofta genom åren. Det har gått i cykler, precis som en tvättmaskin. Jag lider ständigt av behovet att göra om, göra nytt, börja om från början, och när hösten närmar sig vaknar alltid denna städ- och organiseringsmanin till liv.

Förändring är på gott och ont. Oftast är det bra. Ibland är det skrämmande. Oftast är det spännande. Det finns de som aldrig förändras.