My bag, my bag, my lovely camera bag

…Check it out!

Har suktat efter denna väska hur länge som helst, har verkligen behövt en ny till min kamera och det extra objektivet. Och filtren. Och alla småprylar som remoten, och batteriladdare… Jed och jag var inne i en fotobutik igår, och jag fingrade på olika väskor, men blev inte riktigt förtjust i någon. Men på lunchen idag sprang jag in på Japanfoto på Frihemsplan, och hittade denna, på rea! Och nu är den min. Jag är redo för Skottland! WOOT!

2 Replies to “My bag, my bag, my lovely camera bag”

  1. Yes, och grattis! Crumpler är fantastiskt. Vi köpte den bruna varianten på samma ställe – tänk att de inte blivit av med alla väskor ännu. 🙂

    Skottland… låter mums! Jag är avis.

    1. Eller hur, det är så skönt med en väska som inte är så där plastigt nylonvart och uppenbart en fotoväska. Vadderingen är bra och jag älskar att axelbandet är så enkelt att ställa in. 🙂

      Jag ser så SJUKT mycket fram mot min semester! Squeeee!

Comments are closed.