Trött i ögat

Jag kommer inte riktigt ihåg när jag sov ordentligt senast. Någon gång i somras? Jag är så förbannat trött hela tiden. Det har varit mycket att göra hela hösten och mycket att göra i början på detta år. Mycket har varit jobbrelaterat, en hel del har också varit privat. Skyller allt som oftast på vintern, men känner att jag skulle behöva göra en reboot på något sätt.

Det blir nog bättre så fort det blir vår, ska vi se.

Efter ex antal år på en arbetsplats med ett rätt obekvämt schema som växlar varje vecka börjar det kännas lite, faktiskt. Speciellt 12-timmarspassen. 8-timmarsdagar känns som halvtid. 10-timmarsdagar funkar, då har jag fortfarande energi kvar. Men jag pallar inte riktigt 12-timmarspassen längre. Jag känner mig liksom som en urvriden trasa när jag kommer hem.

I don’t like it. Jag menar, jag gillar ju mig, jag är en rätt glad och spontan människa som gillar att känna mig aktiv. Jag känner inte riktigt igen mig själv alla dagar.

Det blir bättre när det blir vår. Så klart!

One Reply to “Trött i ögat”

Comments are closed.