Lång helg

Sitter i min nya soffa och myser. Katten ligger brevid och spinner. De nya gardinerna är toksnygga. Har precis uppdaterat Jen & Tricks (som jag dessutom gjorde ny grafik till förra veckan). Lyxar till det med lite Stargate Atlantis innan det är dags att piffa till mig inför ikväll.

Fyller ju år imorgon, så jag ska ut med min kära familj och äta middag. Det ska bli supermysigt, det var ett tag sedan. Har till xempel inte träffat storebror och svägerskan på hur länge som helst. Bisteca Fiorentine på Zink Grill, det är planen!

Igår var det möhippa för Natalie! Indisk dans, lunch på indisk restaurang, inspelning av en låt hemma hos Pålle och sedan lekar och buffé hemma hos bruden själv. Det var verkligen hur trevligt som helst, så många gulliga tjejer som jag ser fram emot att träffa igen på bröllopet i december.

Workshoppen med den indiska dansen var verkligen otroligt fascinerande. I indisk folkdans används allt från handrörelser till nackrörelser, steg och ögonrörelser för att berätta en historia. Det är graciöst och feminint och väldigt medryckande!

One Reply to “Lång helg”

Comments are closed.