This and That

Fredag på jobbet, och det är All Girls Day! När vår supergulliga Pernilla går över från natt- till dagpass händer det stundvis att vi sitter fyra tjejer på larmbordet. Golden days! Bra stämning, lugnt och skönt och massa roligt som händer. Det var inte så många år sen som det inte jobbade så många tjejer alls här!

What else? Lite öl och burgare på Texas Burger igår kväll, trevligt som vanligt med mina najsa arbetskamrater. De är ett litet gäng som spelar bandy på torsdagar och sen kan det bli öl efter om man har tur 🙂 Jag hopar bandyn men är gärna med på ölandet 😉

Min NaNoWriMo går uselt just nu, men nästa vecka har jag semester, så då kan jag grotta ner mig ordentligt. Har kommit upp i mesliga 10 000 ord av sammanlagt 50 000, så jag har lite att stå i. Men jag har märkt att det går bättre när jag koncentrerar mg på en karaktär i taget. Skriver i år i programmet yWriter, vilket verkligen har varit till stor hjälp! Man kan lätt dela upp allt i scener och karaktärer, och sedan utan problem stuva om alltihopa. Det har vekrligen hjälpt mig att sluta vara så himla neurotisk. Ligger ju sjukt mycket efter just nu, men har ingen panik. Udda.

Jag har inte BARA tagit semester pga av NaNoWriMo, utan också för att jag fyller år. När man fyller år får man fira den så som man tycker är roligast, och jag brukar se till att testa något nytt spel. Så, writing and gaming, that’s my plan! Weee!