Nanowrimo 2009

Har nu börjat och jag har faktiskt lyckats skriva både igår och idag, men jag har i skrivande stund inte nått upp i 2:a novembers sammanlagda kvot (3333 ord). Dock ser det just nu ut så här:

2102 / 50000 words. 4% done!

Heja mig! Försöker förtvivlat tänka utanför lådan och inte sskriva saker i ordning/fastna i gamla planer/fastna i scener som jag tänkt ut sedan länge men inte får till utan liksom bara forcera. Det är inte lätt. Den Lilla Neutoriska Organisatören i mig vill inget hellre än att renskriva allt klotter i mina anteckningsböcker, för hand i en ny bok, för att sedan renskriva dem, och sedan skriva dem på postits, för att sedan sortera upp dem på väggen, sedan gå och köpa en whiteboard, och så vidare… *bitchslaps her LNO*

Well, nanowrimoforumen är som vanligt tokhärliga med support och glada tillrop och stöd, det är svårt att inte hänga där istället 🙂

Och bland alla plotbunnies, plotninjas och vampyrhamstrar (long story) är det i år tydligare än någonsin att, i brist på annat, kan man alltid stoppa in zombies.

diagram