11 dagar till nanowrimo frenzy

And I, for the first time in my NaNoWriMo life, have accidentally discovered a reasonably unhorrible plot 11 full days before the event begins.

Eleven days!

/Chris Baty

Me, too! Jag har en (visseligen lös och fuzzy) plot, jag har karaktärer, setting, metareferenser, till och med en drös ganska uppskissade scener som jag vill skriva. Cheezus! Men jag vet inte hur det hela ska sluta. Det känns ovant, normalt sett är det tvärt om, allt annat är oklart men jag vet hur det ska sluta.

Å andra sidan har jag ju ofta stört stora problem att skriva klart ett projekt… just för att jag vet ju hur det kommer sluta. Så jag försöker ta det lite kallt och hoppas att allt kommer uppenbara sig (tänk änglaspel och små gnistrande sjungande keruber och ett överjordiskt ljus som faller just på mig som en spotlight) och knytas samman på det mest briljanta sätt någonstans i mitten av november. Host.

Jag är i alla fall grymt peppad i år! Och här är min profil på nanowrimos hemsida: http://www.nanowrimo.org/eng/user/311391

nano_09_blk_participant_120x240