Var är våren?

Just när man tror att snön smält bort för sista gången kommer det mer! Jösseligen, jag vill ha vår nu, byta ut vinterkappan, skaffa en ny handväska, ta fram solglasögonen. Visst är det vackert med snö, men tänk när de första knopparna börjar slå ut och världen blir så där undervart ljusgrön…

Så här såg det ut genom vårt fönster, vad, andra-tredje-fjärde gången det skulle ha blivit vår?
Så här såg det ut genom vårt fönster, vad, andra-tredje-fjärde gången det skulle ha blivit vår?

Annars då? Har fått så kallad hälsporre och får inte gå på foten för mycket. Det gör jävligt ont mest hela tiden. Så nu rör jag mig om möjligt ännu mindre än förut. Måste simma mer. Har firat vännen som fyllt 30. Har pysslat och scrappat med tjejorna i släkten. Jobbar på. Ser fram mot våren och sommaren. Ser om första säsongen av Heroes. Kan inte sluta spela soundtracket till Dr Horrible’s Sing-a-long Blog. Är glad för dem som flyttar från Tyresö till Hammarby Sjöstad!

2 Replies to “Var är våren?”

  1. Ååååh! Det hade jag för fyra år sen eller så, det gör skitont!
    Använd skor med låg (ca 3 cm) klack med mjuk sula. Inne också.

    1. Ja, ont som fan faktiskt! Helt sjukt, de vet inte riktigt vad det beror på heller, en mystisk sjukdom liksom. Tack för tipsen, daahling! *kram*

Comments are closed.