Relalalaxa…

Relalalaxa tryck på paus å softa
för det gör man ju för sällan alldeles för ofta
/Just D

Just D, hur länge sen var det man lyssnade på dem? 😀

Men precis så gjorde jag i alla fall,  jag tryckte på paus och softade som BARA ATTAN. Riktig jullovsmorgonkänsla i flera dagar: mjukiskläder, sova till lunch, rufsig i håret, te & mackor, fim på TV och en del dataspel *host host*. Så har jag faktisktinte slappat på flera månader, så jag försöker att inte ha dåligt samvete för det.

Julafton var superlugn och skön; mamma och pappa, mormor och jag firade i all stillhet, tog allt i vår egen takt och hetsade inte, utan åt i lugn och ro och stuvade om traditionerna lite som vi ville. Ingen Kalle Anka, nästan ingen TV alls faktiskt, utan mysig musik, god mat, vacker gran, trevlig presentöppning. Jag tror jag lyckades hitta bra klappar i år!

Julen när den är som bäst alltså, lugn och ro, samvaro med nära och kära! Precis som jag vill ha det, inte en massa stress och fara och flänga.

Juldagen blev det vanliga julbordet med släkten, men i mindre stel tappning än vanligt. Folk tar med sig vad de har och vill bli av med, ingen järnkollsplanering. Konsitgt nog blev vi ju proppmätta ändå 😉 Det blir väl så, när alla bidrar med sina favoriter. Galet mycket och galet gott. Faster Nitan hade gjort en fryst halloncheesecake till dessert. Lennart bjöd på vin och snaps och mandellikör. Stämningen var hög och högljudd!

Inte konstigt att man pausar och relalalaxar efter ett sådant mysigt och högstämt julfirande! Det har verkligen varit skönt att stänga av några dagar, jag märker ju hur mycket bättre jag presterar på jobbet när jag är utvilad, hur glad jag är med kunderna och hur mycket lättare det är att ha flera bollar i luften.

Solen sken idag på lunchen också, bara en sån sak. Bonus!

Med mer energi i kroppen ser jag fram mot det nya året då det finns endel saker att ta itu med. Heja mig!