Söndag, min fredag

Japp japp, upp med tuppen klockan fem. Eller, stadsbo som jag är, upp med mobilen och katten som kärleksfullt gnager lite på min tå. Fortfarande hostattacker från helvetesgapets avgrund men ingen feber eller värk i kroppen, så pigg nog att jobba. Tur att det finns en muteknapp till mitt headset.

Nu är det faktiskt bara 10 ½ timme kvar på detta pass, sen får jag ta helg! Ska jag göra något om är det minsta ansträngande imorgon? Svaret är: NE-E-EJ! Jag ska inte åka någonstans, inte handla något, inte baka, inte städa, inte bära några påsar. SÅ DET SÅ. Jag ska äta fruktsallad, dricka juice och röra mig väldigt långsamt. Kanske ta en tupplur på eftermiddagen.

Det här är ju vad jag tror nu. Tills jag kommer på imorgon att det finns saker som jag borde/måste göra 😉

Jag ska i alla fall gosa med Sixxten, för han har inte haft mycket sällskap de senaste dagarna och han verkar lite missnöjd. Och han är ju bara en liten katt.

… ja just faen… julkorten måste postas…

One Reply to “Söndag, min fredag”

  1. Jag älskar “söndag-är-min-fredag”!. Det på något sätt befirande att veta att i morgon när alla andra måste gå upp till jobbet, så kan jag ligga kvar en stund till…PRECIS hur länge jag vill!

Comments are closed.