Som en bomb slog den ner…

…julstämningen! Det har varit en tung höst med förkylningar och influensa och många bestyr, ibland har det känts lite som ett gatlopp med allt bärande och städande, åkande fram och tillbaka, kånkande på påsar och organiserande.

Jag trodde inte riktigt att julstämningen skulle infinna sig i år, jag har känt mig så trött. Men så var vi på adventsfika hos mamma och pappa i söndags. I år är första gången som 1:a adventsfikat varit hos dem, traditionerna håller på att förnyas i vår släkt!

Doften av saffransbullar, mjuk pepparkaka och hemmagjord glögg gjorde att julstämningen slog ner som en bomb! Nu är jag helt jultokig och inspirerad och vill hinna med massor av saker. Nynnar ständigt på en julsång och blir tårögd av julig reklam på TV.

Nu ser jag så mycket fram mot julafton att jag knappt vet vad jag ska ta mig till! Älskar att leta julklappar till min kära familj och slå in dem fint. Äta jullunch tillsammans och sitta i soffan efteråt med tända ljus och glögg och glimmande gran. Julen är tiden då man landar och hinner känna hur mycket man älskar sina nära & kära. Jag vill ha mer jul!