Att Köpa Papper

Igår hade jag en mysig träff med min lilla mamma i Skärholmens Centrum. Vi hade siktet inriktat på Panduro, ser ni! Mission statement: köpa papper till julkort. Efter många besök på samma butik inne i stan, där det är trångt och rörigt, saker står ouppackade och delar av sortementet fattas, så är den nya butiken i Skärholmen rena Shangri-La! Gott om plats, välsorterat, lätt att se vad som finns, plus fantastiskt trevlig personal! Jag trodde jag hade slutat handla på Panduro, men den nya butiken har fått mig att ändra mig.

Vi hittade papper. Och så lite kort och kuvert. Och så köpte jag lite band (vem hade trott det? Inte jag, för två år sedan trodde jag att jag ALDRIG skulle använda band). Och lite tråd. Och lite Chipboard (hittade ju paisleyn jag suktat efter!). Hade jag inte hållt i mig hade det blivit mer bling bling, band, papper, klistermärken, tags och knappar också. Och kanske till och med små änglar i filt. I know I know, horrible… Men det bästa med Panduro är vekrligen att man hittar saker i så många olika medium, så man kan blanda tekniker och hitta nya sätt. Och de har vekrligen utökat sitt sortiment de senaste åren. De säljer inte bara flirtkulor och allmogefärg längre!

Det konstiga är att det alltid finns mer saker jag VERKLIGEN BEHÖVER. Klurigt, eller hur? Man får ju nya idéer hela tiden och så upptäcker man att det saknas vissa saker för att kuna genomföra just de idéerna. Det går ju oftast att lösa på annat sätt… man kompromissar och gör om. Men, det blir ju inte som man tänkt sig när man fick den där snilleblixten!

Saker som jag verkligen behöver (more or less… allt är ju himla relativt faktiskt nu när jag totalt ignorerar reservdelar till toan eller nya stekpannor):

  • En ny scrubber-pad. Min har försvunnit spårlöst och den fattas mig. Min själ gråter när jag sitter där och rengör mina stämplar med enwettexduk.
  • En Fiskars skärmaskin. Jag älskar min pappersgiljotin, men den lilla från Fiskars KAN MAN TA MED SIG och är faktiskt öevrlägsen när det gäller enkilda papper. Dessutom får man med ett blad som gör fina vik för kort och så, helt suveränt!
  • Mer rub-ons, distress inks, embossingpulver, en massa fler papper… ja det är ju inte klokt egentligen!

Appropå papper då, så hittade jag denna sida