“Köpe å köpe”

Nu har jag och Sara änligen fått iväg en beställning till Everyday Minerals, vilket verkligen var på tiden. Sara och Ida har låtit mig testa deras produkter och jag blev som många andra tokfrälst på en gång. Man ser liksom inte sminkad ut, man ser bara fräsh ut, som om man varit ute i friska luften eller så. Naturliga mineraler, inte speciellt dyrt, och när man handlar första gången kan man beställa ett gratis provkit. Yeeeeesh… 😀  De har en många bra bilder på hemsidan med exempel.

I övrigt har jag gått och varit förkyld IGEN. Wtf, mate? Fick vara hemma några dagar från jobbet och ta det lugnt. Fan vad tröttsamt det börjar bli, jag behöver ju bara se åt en sjuk människa och så blir jag smittad. Mitt immunförsvar är verkligen totalt sänkt, och jag är så gevfla LESS på det. Jag äter bra mat, jag röker inte, jag dricker sparsamt. Så förmodligen beror det på att jag rör mig för lite, på att jag sitter i ett luftkonditionerat utrymme hela dagarna och kanske sover lite för lite.

Jag ska göra något åt det. Jag har en mycket amibitös plan. Men jag får nog börja i liten skala. Motivation är ju en färskvara som förändras dag till dag, man kan inte förlita sig på den.

4 Replies to ““Köpe å köpe””

  1. Ooh, vilken massa ljuvliga saker det fanns där då! Man får riktigt hålla i sig för att inte rusa åstad. Färgerna, modellerna, priset, ack… Nästan så jag som aldrig gör det till vardags får lust att börja piffa. 🙂

    Det låter klokt tänkt, motivation och planer ska man vara rädd om. Lycka till!

  2. Jag brukar inte heller göra det så mycket till vardags, men de här produkterna är så himla bra för just det. 🙂 Du ska få prova sen!

    Kram på dig!

  3. *Skickar lite extra motivation* Jag har hört att motivation inte fungerar i längden, om man vill förändra sitt liv. Det är rutiner och struktur som gör det. Det måste ha varit en väldigt smal och frisk person som sagt det…och rik…

  4. Tack snälla Fia! 🙂 Du har så rätt, det handlar mo rutiner… att skaffa några, det ska jag nog göra! hehe, Smal och rik, var orden. Kram! /Jennie

Comments are closed.