Paus i hjärnan?

Ibland bara fattar jag inte vart tiden tar vägen. Vardagen slukar mig och plötsligt har det gått veckor eller månader utan att jag hunnit med någonting, inte hunnit träffa alla jag vill träffa, göra allt jag vill göra… Jag blir liksom usel på att hålla kontakten med folk under sådana perioder.

Annat jag inte hunnit med ALLS som jag saknar: scrappa, laga mat, baka, blogga, fota, motionera, skriva…

Det känns som om det bara var tre veckor sedan jag var på semester i fjällen, men det var faktiskt snart 4 månader sedan.

Veckan efter midsommar spenderades på landet, vädret var underbart, och vi har haft några trevliga grillkvällar i solen hemmavid också. Sakta men säkert laddas batterierna upp och man får känna sig lite mer vaken. Jag börjar bli grymt pysselsugen, vi har börjat städa källaren (akrylfärgerna är återfunna) och sortera ut saker, vi kanske till och med kan få lite ordning hemma innan det är dags för semster 15 augusti!

One Reply to “Paus i hjärnan?”

  1. Javisst, jag vet precis! Man är likadan härborta på det sättet, dådå… 🙂
    Det blir så ibland, och det måste få bli det. Det är helt okej att inte vara supertaggad hela långa dagarna och jämt och alltid. Det är bara att vänta tills du är på banan igen. Basta.

    Men åh, åka på semester! Och snart också (nåja, det går ju fort ;).

Comments are closed.