Och så var det sommar

Det är inte klokt faktiskt. Jag kan nog ärligt säga att jag har svårt att komma ihåg ungefär vad som hänt undetr våren (eller, vad hände med våren?). Veckorna bara flyger förbi och jag hinner ingenting. Har varit osocial, oengagerad, varit överhopad på jobbet, varit sjuk mycket och lägenheten har ständigt varit en enda röra.

Senaste repan var något finurligt litet virus som drabbade både mig, jag har varit hes i snart 4 veckor. Det är för fan inte klokt! Jag känner mig som en kärring när jag går och hostar och väser och plötsligt tappar rösten.

Sedan har det förstås funnits  många små glimtar av roligheter och ljuspunkter också! Varav en ganska stor och häftig nyhet, men den skriver jag nog om en annan gång 😉

One Reply to “Och så var det sommar”

  1. Åhhhh vad ku latt se dehj igen, jag började unddra om det hänt något riktigt hemskt….att du eller någon i din närhet blivit en ängel och flygit till himlen, jag hoppas att inte någon i din närhet gjort det…..

    Jag har skanat dina inlägg! Det har varit så tomt, Hoppas du snart känner dej bättre!!!!

Comments are closed.