Swiiish Swoosh! (Skidåkarljud)

Igår sa min chef: “Nej men Jennie, ta ledigt, vi täcker upp dina pass på något sätt, vi fixar det” (I löv her, hon är på alla plan den bästa chef jag haft, och det säger jag inte bara för att hon gav mig ledigt ;). Hurra! Semester, en hel vecka! 9:e mars bär det av!

Stugan är bokad och betalad, så nu är jag nästan totalt pank. Jag borde ha så det räcker till lunch på jobbet fram till vi åker (det är faktiskt inte längre än typ två veckor tills dess!). Sedan susar vi ner för backarna i Vemdalen! Here we come!

2 Replies to “Swiiish Swoosh! (Skidåkarljud)”

  1. Åh vad härligt det låter, vilken chef du har, hurra för bra chefer…

    Har det gått bra med fotograferingen, här har ju Izabelle varit sjuk så igår fick jag inte ta många steg men idag mår hon bra och varit ute och fotograferat, hon fotade Zita bland annat så hon får delta i utmaningen tänkte jag, kolla in henners foto…*ler* Nu får vi det kämpigt…*blink*

Comments are closed.