En liten fotoutmaning

Ann-Marie kom på den roliga idén med lite anspråkslösa fotoutmaningar som vi kunde köra, för att komma igång och fota lite båda två (fler är såklart välkomna!). Inga krav, ingen press, bara kul! Första utmaningen blev Frukt & Grönt, jag kände att lite vitaminkick skulle vara en bra start 😉

För att skrämma bort eventuella förkylningar och infektioner bestämde jag mig för att fota dessa härliga vitlökar, lite enkelt lyx i vardagen med dessa stora färsk:

passviknet_vitlok.jpg

4 Replies to “En liten fotoutmaning”

  1. Men det fotot gillade JAG massor Superduper, det har vi gjort bra…kanske jag tänker ut en ny utmaning ganska snart ändå nu då! Nu när vi båda är klara menar jag…så får det ta den tide det tar innan vi båda fixat utmaningen…Hur låter det…vi bestämmer inga tider utan det får bli som det blir…med hur lång tid vi behöver på oss…det känns spontant och bra…

  2. Tack Ann-Marie! Ja, det tucker jag vi har, nu är jag alldeles sugen på nästa fotoutmaning! Lugn takt låter bra tycker jag, spontanitet är super!

Comments are closed.