Mitt i fastan

feb08_fasta_dag2.jpg

Hahaha, jag kan lova att denna drink var MYCKET godare än den kanske ser ut, men färgglad blev den i alla fall! Fastan går väldigt bra, jag känner mig pigg, min hy ser jättefrisk ut och jag är inte alls lika trött efter en 12-timmars dag på jobbet som jag brukar vara. Men på fredag bryter vi fastan, förhoppningsvis med lite god fisksoppa eller kanske lite sushi!

Jag har haft stora mängder energi de här dagarna, och dem har jag lagt ner på att pyssla, mer eller mindre. Hur jag ska få ordning på vardagsrummet innan Jonny kommer hem imorgon kväll vet jag inte, tror inte att det någonsin blir sig likt! Men kul har jag haft 🙂

Jag betämde mig för att använda så mycket material fårn möjligt från sådant jag egentligen skulle återvinna, och på så vis få ut lite extra. Det blev tre kort! Du kan se dem här och här.

3 Replies to “Mitt i fastan”

  1. Nu har jag fotat idag, det ligger i hobbybloggen!

    Gick du ner något när du fastade också eller är det mest för renings skull?

    //Ann-Marie

  2. Jo, ner går man ju, men man går upp de kilona på en gång när man börjar äta. Jag fastar mest för att rensa ur kroppen, man märker vad slagg man har som ligger och skräpar där inne i kroppen.

Comments are closed.