Katten på råttan och råttan på repet och…

Jag har alla mina akrylfärger i källaren. Jag lade dem i en låda när vi städade källaren sist när vi var så där duktiga och rensade så man faktiskt kunde gå IN i källaren.

Nu står de där i sin låda längst in och man kommer inte in i källaren längre. Men jag behöver mina akrylfärger. Men då måste källaren städas först. Och en del skräp slängas.

För när källaren är städad kan vi städa uppe i lägenheten och ställa ner saker i källaren.

Men innan vi städar källaren borde vi få ordning uppe i lägenheten, få upp hyllor och fixa till vår förvaring. Vi har ju bara bott där i två år, när skulle vi ha hunnit med det?

Akrylfärgerna skulle kunna förvaras i min egen höra i sovrummet vid mitt fina skrivbord. Men jag sitter ju aldig där för vi får ju aldrig ordning på vår förvaring så det är tvätt överallt och omysigt och det drar kallt från fönstret. Som skulle kunna åtgärdas med lite gardiner. Men gardinstången står i källaren. Som behöver städas.

(Ack, ja, jag är på rätt dåligt humör, det kanske märks. Men jag gick upp 5 i morse och stressade för att hinna i tid till jobbet och sen var det en timmes förseningar i tunnelbanetrafiken, go figure)

4 Replies to “Katten på råttan och råttan på repet och…”

  1. Åh det där är så jobbigt när man hamnar i den sitsen och vet inte var man ska börja…ni får nog bestämma er för att ett rum eller del av rum får ta i besittning ett tag för att börja få ordning. Ska jag säga, vi har bott här i snart fem år och inte fått ordning. Delvis har vi det, men det är mycket kvar att jobba med…

    Fotoumaningen, börja du med en utmaning så jag kommer igång att fota någon gång…lämna din utmaning i hobbybloggen under fotografering och redigering, jag startar en tråd om fotoutmaning där så kan du lägga in en kommentar. Det blir väl bra?!

    Kramizar Ann-Marie

  2. Stackare… Hoppas att dagen känns bättre nu! Tack för kommentaren i min blogg! 🙂 Är ute på en lite bloggrunda, sen ska jag lägga mig och vila lite! Ha en skön kommande vecka och lycka till med akrylfärgerna så småningom, och torrchalksen! 😉

    Tjingeling!

  3. Hoppas du är på bättre humör nu! Att åka kommunalt är ju inte alltid så skoj. Jag har inte så långt till jobbet, bara en buss. Men sambon har flera byten och är ofta arg som ett bi. 😉

  4. Vi upptäckte igår att halva källaren är fylld med antingen TOMMA kartonger, eller kartonger med kartonger i! Jag blir helt vansinnig! På fredag blir det till att slänga kartong-jävlar så det står härliga till.

Comments are closed.