Ejris fotoutmaning!

Jag är så GLAD att jag fick ändan ur och gav mig ut på is- och frostjakt förra söndagen! Ejris hade en rolig utmaning i sin fotoblog: Ta en bild med macro på snö, frost, iskristaller. Det har ju inte varit så kallt nu i Januari 😉 men i en skuggig liten skogbacke hittade jag faktiskt lite is!

Resultatet finns att beskåda på Ejris fotoblog. Jag ska definitivt försöka göra nästa utmaningen också, det var nämligen precis vad jag behövde: lära mig lite mer om slutartider och ta bilder i mörker! Här ska fotas 🙂

4 Replies to “Ejris fotoutmaning!”

  1. Ja kom igen! Vi kan ju ge varann varsin veckoutaming med om du vill???? varannan vecka du varanann jag, om det kör ihop sej för någon så förlänger vi tiden! Vad säger du?

  2. Ann-Marie, det låter JÄTTEKUL! Jag tänker genast skutta över till din blog och föreslå en utmaning 🙂 Vi fotar den båda två då, eller hur? OCh så om det är ont om tid så är det bara at vi väntar lite, ingen press, bara skoj! Whaddayathink?

  3. Ja vi fotar båda två varje vecka, desuutom hänger en tjej till med som kalalr sej Lily på Alltom scrap. Så kanske hon också vill vara med och hitta på utmaningar…jag har mailat och frågat…har man inte ork en gång då det är dags att bestämma så kan man ju få hoppa över…börjar vi känna att det blir för mycket kan vi glesa ut det hela eller avsluta…Inget är definitivt.

    Fotoutmaningen är på kul, har man tid, lust och ork så hänger man på, annars låter man det vara den veckan om de andra gjort, är det bara en som hänger på så kan vi ju ta det en vecka till.

    Jag skriver mer i utmaningstråden vad som händer…

    Kram Ann-Marie

  4. Låter som en lysande plan, Ann-Marie! Det här ska bli jättekul 🙂 Ingen stress, inga måsten, inga begränsningar, bara kul! WOho!

Comments are closed.