All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet

Det är i alla fall Sixxtens motto! Han vet hur han ska bära sig åt för att man ska dra fram kameran. När den väl är framme sitter han still och poserar, visar ena profilen, visar andra, tittar rakt in i kameran… Jaja, han styr helt enkelt våra liv, vi är väldresserade, husse och matte.

Idag satte han sig i fönstret och nosade på vår Amaryllis:

sixxten_2008-01-27-023.jpg

Det är söndag, solen skiner och jag är ledig! Jag ska nog bege mig ut med kameran en stund och se vad som händer. Sedan ska jag pyssla!

3 Replies to “All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet”

  1. Schhh…har smitit från jobbet en stund. Håller på att sätta ihop en föreläsning men blev totalt jättemegaless. Så nu har jag fixat mig en stor kopp kaffe – smygit in på allt om scrap och tar mig en blogrunda. Jag har bestämt ett visst klockslag då jag måste fortsätta. Annars så fortsätter jag nog till ikväll. Har verkligen tittat och drägglat i din blog nu. Snyggt…så snyggt.. Ha en skön dag.

  2. Ulrika: Ja, han ÄR faktiskt jätteljuvlig! Han lyser ständigt upp vår vardag 🙂

    Lisbet: Hihi, jag ska skvallra! 😉 När man är less är det perfekt att ta sig en kopp och dra en runda på alla inspirerande bloggar och på forumen! Man blir på mycket bättre humör!

Comments are closed.