2008 – Pysslandets år?

Året inleddes med en explosion! Bokstavligt talat faktiskt 🙂 Vi firade nyår hos Denise och Johan, och vid tolvslaget gick vi ut på deras framsida för att skåla och se alla fina fyrverkerier. Denise blev lite överraskad; de firar inte så mycket med fyrverkerier på nyår i England som vi gör här i Sverige! Och ALLA deras grannar hade egna raketer. Himlen blev ett som ett enda stort mångfärgat, prunkande, glittrande stjärnfall, och Denise kunde inte sluta skratta! Det var ett riktigt härligt ögonblick, och en mycket bra inledning på året. Inte minst för att vi sedan åt frukost ihop och startade vår scrapbookblog ihop!

Det känns som om 2007 var upptakten till mitt scrapande, och 2008 är året då jag vågar. Det finns så mycket jag vill undersöka och prova, jag tror att jag och Denise kommer lära oss mycket av varandra, av andra och tillsammans.

Så, sedan 1:a januari är scrap nog nästan det enda jag tänkt på! Det är mycket som trängs där inne i skallen; funderingar, önskningar, planer, idéer. Mina saker som var så fint insorterade vid mitt skrivbord ligger nu huller om buller inne i vardagsrummet, till Sixxtens stora förtjusning. Han älskar nämligen när jag pysslar. Jag behöver egentligen bara ta fram saxen för att han ska komma springande. Han är väldigt nyfiken och sitter gärna tätt intill och stirrar på allt jag gör. Sedan försöker han så klart stjäla alltihopa för att leka med, så det gäller att hålla ögonen öppna!

sixxten_tjuv.jpg

God fortsättning på er!

5 Replies to “2008 – Pysslandets år?”

  1. Vilkne buse Sixxten är!!! Låter som du fått en bra början på året!!! Hoppas verkligen det fortsätter så för dej. Brukar ni vara på Skapa??? Vi kanske kunde träffas där någon gång och scrappa???? maila i så fall.

  2. Ja, det är svårt att hitta en busigare katt 😀 Han vet precis vad han inte får göra, och så göra han precis så vid rätt tillfälle och får massa uppmärksamhet… Jag burkar shoppa en hel del på Skapa, har ännu inte fått ändan ut och bokat plats för pysslande, det vore jättekul!

  3. Visst är det en raskatt?? Har precis för mig att jag sett någon som sett ut så på den tiden jag hade abessinier… Djur verkar dras till pyssel och annat. Jag brukar ha fågelhjälp… eller snarare ohjälp. 😉

  4. Visst är det det! Brittisk korthår kallas rasen 🙂

    ÅÅåh, det ante mig att Mango var en scrappare! *smil* Vad gillar han mest, pennor eller papper?

Comments are closed.