Projekt som gör mig glad

Jag har alltid varit “lite” besatt av vackra papper, fina pennor, klister & tejp, saxar, klistermärken, stämplar, akrylfärger, akvarell… You name it! Gick igenom mina gömmor för några månader sedan och insåg hur mycket jag egentligen samlat på mig genom åren.

Förra julen klev jag, tillsammans med min mamma, för första gången in i en scrapbookbutik. Det var som att komma hem! Det fanns plötsligt ett sammanhang för allt jag pysslat med i hela mitt liv.

I våras kom det in en ny vän i mitt liv! Denise flyttade till Sverige från England. Hon hade aldrig känt sig särskilt benägen att pyssla. Men så började vi prata en del om scrapbooking och kortmakeri, och så en dag bestämde hon sig för att prova.

Det var som om hon aldrig gjort annat! Hon har verkligen en fantastisk talang som inspirerar mig! Nu när vi träffas pratar vi så klart väldigt mycket om scrapping 🙂 Så vi har bestämt oss.

Vi ska starta en scrapbookblog tillsammans, så att vi har ett ställa att lära oss ihop, diskutera ihop och dela med oss av vad vi lärt oss. En blog av nybörjade för nybörjare, så att säga. Jag ser fram mot det väldigt mycket! Det pirrar i magen när jag tänker på det!

Vi ska bara bestämma oss för var vi ska ha den någonstans, förhoppningsvis kommer vi igång nästa vecka.

4 Replies to “Projekt som gör mig glad”

  1. Detta är helt otroligt!! Inte sant…en blogg som ska heta Denise och Jennies blogg!! Jag trodde faktiskt att jag hade läst fel…Mitt namn är Jennie och min dotter heter Denise!! Hon älskar oxå att pyssla och lär sig jättesnabbt (hon är bara 5 år)Jag ser verkligen fram mot denna blogg!! Ha det bra och god fortsättning på nya året!!

  2. *skrattar* Det är ju helt fantastiskt! Det är ett tecken som innebär att alla Jenniesar och Denisar måste scrappa mer! Hmm, då måste jag nog köpa ännu mer papper! 😀

    Gott nytt på dig! Hoppas du hade en trevlig afton! Må ditt 2008 bli extra scrappigt!

  3. Vad spännande med en tvåspråkig blogg. (jag kan inte engelska) Kanske kommer jag att ha en hel del att lära i denna blogg. Lycka till!

  4. Tack Bammie! Du är så välkommen att kika in och läsa och ge oss nybörare lite förslag och tips 🙂

    Jo, vi kände att vi inte riktigt ville välja språk, vill vill ju att bådas våra famlijer och vänner ska kunna hänga med!

Comments are closed.