Jul på jobbet

Jag trivs så himla bra på mitt jobb just nu. Även om arbetsuppgifterna inte är något jag någonsin trott att jag skulle syssla med, så är de någorlunda varierande, och jag får mer ansvar hela tiden, nya saker att göra. Det är ett lagom tempo och det händer något kul varje dag. Det kommer nya tekniska lösningar och man får mer utbildning.

På lucia fixar arbetsledningen glitter till alla och sitter själv med stjärngossestrut på sitt kontor! Det köps in julgran, och plötsligt är alla involverade! Teknikern säkrar granen med buntband. Folk sätter i lampor och kulor. Arbetsledningen sprejar med snöspray (det blir även han som får montera ner granen, kan tilläggas 🙂

Vi fick åka på kick-off till Hasseludden. Det bokades julmiddag på Julgalan för hela affärsområdet. Alla dansade med alla, skålade med alla. När kollegerna träffas mer privat märker man ännu tydligare hur himla mysiga alla är! Lite som en kul och glad familj, så där. Folk bryr sig om varandra.

Kanske är jag bara sentimental, så här i juletid. Men det är verkligen trevligt på jobbet! Visst finns det dåliga dagar också, men de är försvinnande få.

2 Replies to “Jul på jobbet”

 1. Hejsan

  Vad trevligt att du trivs så bra på jobbet, om alla hade det så skulle det vara en fröjd att jobba och ingen skulle vilja vara sjuk, om det nu finns någon som vill vara sjuk, fast det kanske är för att jag är sjuk som jag undrar om någon vill vara sjuk. Fast det är skillnad på en dag/ett par dagar och flera år…
  Hur som så är det underbart att höra att du har så bra arbetskamrater.

  Ha det så gott!

 2. Hej Ann-Marie!

  Hihi, du blev först att kommentera i min nya blog 🙂 Tack!

  Nä, ingen vill väl vara sjuk 🙂 Men man känner sig nog friskare i själen och över lag när man har trevliga människor omkring sig 🙂

  HOppas du haft en bra jul!

Comments are closed.