Baka baka liten kaka

Läste en artikel om Leila Lindholm på DN. Kunde inte låta bli då matlagning och bakning lockar mig så, och Leila är en av de nya TV-kockarna som verkligen lyckas få allt att verka vansinnigt smarrigt och roligt. Jag tänker definitivt testa att göra den där hallon- och chokladmarmeladen…

Det som fick mig att börja tänka efter var raderna om det första som Leila bakade. Muffins med mormor eller pepparkakor med mamma… Jag försöker komma ihåg vad det första jag bakade var.

Det måste ha varit pepparkakor. Jag har ett tidigt minne av en stooor bunke med hemmagjord pepparkaksdeg som stod länge och gottade till sig nere i matkällaren. Det kunde ibland hända att man smög ner dit och nöp sig en smakbit. Men säg inget till mamma! 😉

2 Replies to “Baka baka liten kaka”

Comments are closed.