Ett första inlägg

Jag är en av alla de där personerna som nästan bara har svarta kläder i garderoben. Inte för att jag är gothare, punkare eller hårdrockare (min inre rocktjej syns inte så mycket nu för tiden), utan för att det bara blir så när jag handlar kläder. Allt passar ihop med svart. Alla passar i svart. Svart är alltid snyggt.

Ju äldre jag blir desto mer älskar jag färger. Konstigt nog har åldern också gjort att jag passar i fler färger än förut. Kanske är det bara en fråga om självförtroende, allt jag vet är att jag nu för tiden faktiskt inte ser helt död ut om jag sätter på mig en röd tröja.

Jag gör allt som oftast några ärliga försök att införskaffa ett plagg som kan spä ut med lite färg i min garderob. Går in i en butik fast besluten att köpa något som inte är svart. Det ”färggladaste” jag kommer ut med är kanske en vit T-tröja med svart tryck, eller kanske en blus i något snyggt stiliserat svartvitt mönster.

När jag skapar kommer däremot färgerna naturligt. Jag älskar kontraster! Och när jag startar en ny blog, som nu, väljer jag gärna nyanser som gör mig glad varje gång jag loggar på. Precis som nu!